Ons bedrijf

Nutsforanimals

Nutsforanimals is een bedrijf gespecialiseerd in noten voor dieren. Het bedrijf is ontstaan vanuit de liefhebberij van het houden van ara’s. Als bedrijf richten wij ons op kwaliteitsnoten in dop, wij leveren uitsluitend noten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie van goede kwaliteit. Wij besteden veel tijd en zorg om schone hoogwaardige producten te selecteren. Noten zijn een belangrijke aanvulling op het dagelijks dieet van vele dierensoorten, zoals eekhoorns, knaagdieren, apen en aapachtige, vissen (Pacu) en natuurlijk papegaaiachtige en overige vogels.

Onze producten

We selecteren onze producten met de grootste zorg en streven altijd naar hoogwaardige kwaliteit voor uw dieren. U kunt bij ons terecht voor kleine hoeveelheden van 0.5 tot 2 kilo, maar wij zijn zeker ook de groothandel voor de grootverbruikers. We bieden een assortiment van noten in 5 KG, 9 KG en 25 KG. Voor dierentuinen, liefhebbers en kwekers leveren wij ook pallets van 1 soort of combinatie pallets franco levering vanaf 500 KG.

Onze klanten

Onze klanten komen bij ons terug voor de zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. We leveren noten aan liefhebbers, houders, kwekers en fokkers van knaagdieren, vissen, papegaaiachtige en overige vogels. Onze groot verpakking wordt geleverd aan kwekers, fokkers en diverse dierenparken.